Gå til hovedindhold

Hjernerystelse: Viden og råd til dig, der er pårørende

Se vores webinar om hjernerystelse, og hør hvordan man som pårørende bedst kan støtte både den ramte, sig selv og sin familie, så I bruger jeres ressourcer godt.

Hvis du er pårørende til en person, der har fået hjernerystelse og måske også har fået længerevarende følger, så er der sikkert mange tanker, der har meldt sig. Hvordan skal det gå? Hvad kan jeg gøre for at hjælpe? Hvordan skal jeg nu klare det hele, når min nære er ramt?

Det er naturligvis forskelligt, hvordan en hjernerystelse rammer, og hvad man som pårørende kan gøre for både at hjælpe den ramte, passe på sig selv og holde sammen på familien. Men der er også nogle grundlæggende informationer og tilgange, som vi er sikre på, at du kan få glæde af at kende til.

Webinaret er målrettet pårørende, men som ramt vil det også være en rigtig god idé at lytte med, så I får en fælles viden at bygge videre på.

Om oplægsholder

Oplægsholder er Lea Provstgaard Larsen, som har stor erfaring med at hjælpe hjernerystelsesramte og pårørende med at komme godt igennem rehabiliteringsforløb efter hjernerystelse.

Lea er oprindeligt uddannet audiologopæd og arbejder både på Center for Specialundervisning for Voksne (CSV) i Københavns Kommune og selvstændigt som hjernerystelsesvejleder i sin egen virksomhed Hjerneliv.