Crudite med edamamedip
Et grøntsagsfad med dip er slet ikke til at modstå. Det, der tager længst tid, er nok at klargøre grøntsagerne. Både dip og grøntsager kan tages med på farten fx i et par beholdere med låg.
Crudite
1 pose snack gulerødder
2 peberfrugter
4 stængler blegselleri
2 skoleagurker
Edamamedip
150 g frossen helbladet spinat
150 g edamamebønner
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
2-3 spsk. skyr
salt og peber
Fremgangsmåde
Crudite
Skræl gulerødderne. Rens peberfrugter og blegselleri og skær i mindre stave. Skær agurkerne i stave.
Edamamedip
Optø spinaten og kom den i en blender sammen med edamamebønner, presset hvidløg, olie og skyr. Kør til en grov dip og smag til med salt og peber.
TIP
I stedet for edamamebønner kan du bruge frosne optøede ærter.