Asiatisk fiskelasagne med kål og kokosmælk
Giv den klassiske lasagne modspil med en appetitlig fiskelasagne med masser af forårsgrønt tilsat et asiatisk twist med grøn karry, kokosmælk og koriander.
4 personer
1 mellemstort spidskål
1 løg
1 spsk. olivenolie
1 spsk. grøn karrypasta
1 fed hvidløg
1 dåse kokosmælk
600 g hvid fisk fx torsk, kuller, brosme
200 g friske lasagneplader
1 hel mozzarella
1 bundt forårsløg
1 bundt frisk koriander
Halver kålen, fjern stokken og snit kålen fint.
Hak løget.
Varm olien på en pande og tilsæt grøn karrypasta, løg, presset hvidløg og kål og steg et par minutter.
Hæld kokosmælk på panden og kog op.
Skær fisken i mundrette stykker.
Skær lasagnen ud i plader som passer til et ovnfast fad ca. 20 x 20 cm.
Fordel lagvis i det smurte fad lasagneplader, fisk og kål med kokosmælk. Slut med et lag kål.
Findel mozzarella og fordel den på lasagnen.
Bag lasagnen i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter til den er gylden.
Top med snittet forårsløg og frisk koriander.